espa_logo

Οι τελευταίες τάσεις για πλήρες SEO μέσα στο 2018

Με δεδομένες τις συχνές αλλαγές στον αλγόριθμο της Google και τις ασταμάτητες αλλαγές σε όλο το ψηφιακό τοπίο, είναι σίγουρο πως οποιαδήποτε τακτική δεν είναι δυνατό να αποδίδει το ίδιο σε βάθος χρόνου. Απαιτείται διαρκής προσαρμογή και κυρίως ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές συμβαίνουν γύρω μας, ώστε να προσαρμόζουμε τις ενέργειες του brand μας με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Κάποια στιγμή σα συνέπεια ενός κύματος αλλαγών, δημιουργούνται αναπόφευκτα και τάσεις (trends) που πρέπει να αναγνωριστούν και να αξιοποιηθούν από το Brand μας το συντομότερο δυνατόν. Από την καταξιωμένη Business2Community δημοσιεύτηκε πρόσφατα infrographic με τα τελευταία trends που εμφανίστηκαν τους πρώτους μήνες του 2018, και σας το μεταφέρουμε στη συνέχεια.

Σημειώνουμε πως αξίζει να κοιτάξετε ξανά τη λίστα με τους 200 παράγοντες για Ranking στη μηχανή της Google ώστε να έχετε μία καλύτερη εικόνα πριν ξεκινήσετε ενδεχόμενες αλλαγές.

 

SEO τάσεις 2018

 

Σημειώνουμε πως όσα αφορούν τους Digital Assistants και τα Link-less Backlinks θα καλυφθούν σε επόμενο άρθρο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ