espa_logo

Facebook: Νέα Λειτουργία Εύρεσης Δωρεάν Wi-Fi Spot Κοντά Σας

Τον περασμένο Νοέμβριο, το Facebook ξεκίνησε την πειραματική δοκιμή μιας νέας λειτουργίας, η οποία είχε ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίζουν δωρεάν Wi-Fi hot spots σε κοντινή απόσταση.

Το πείραμα φαίνεται πως ήταν πετυχημένο, αφού η λειτουργία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες που είχαν την ευκαιρία να την δοκιμάσουν και έτσι επεκτείνετε τώρα σε όλους τους χρήστες.

Όπως εξηγεί άτομο της ομάδας του Facebook:

“Η λειτουργία "Find Wi-Fi" (Εύρεση Wi-Fi) βοηθάει να εντοπίσετε κοντινά δωρεάν Wi-Fi hot spots, από επιχειρήσεις που το έχουν ορίσει στην Facebook Page τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να βρείτε εύκολα να εντοπίσετε ένα διαθέσιμο δίκτυο, ακόμα κι όταν η σύνδεση 4G/3G σας έχει αδύναμο σήμα.”

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, για να βρείτε τις νέες επιλογές Wi-Fi αρκεί να πατήσετε στην επιλογή "More" (Περισσότερα) και στη συνέχεια στο εργαλείο "Find Wi-Fi", το οποίο θα σας εμφανίσει τη λίστα με όλα τα κοντινά διαθέσιμα δίκτυα.

Η λειτουργία αυτή έρχετε να προστεθεί στην γενικότερη προσπάθεια του Facebook, να προωθήσει όσο περισσότερο μπορεί την μετάδοση video από τους χρήστες και ειδικότερα των Live βίντεο. Η εταιρεία, ευελπιστεί πως με αυτήν την προσθήκη οι χρήστες δεν θα περιορίζονται από τις χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης και τους περιορισμούς σε MB και GB του δικτύου δεδομένων τους (3G/4G) και ως εκ τούτου θα αυξήσουν την χρήση των Live βίντεο δυνατοτήτων της πλατφόρμας.

Παράλληλα, αποτελεί και μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο στα καταστήματα τους. Ενεργοποιώντας την λειτουργία για την επιχείρηση σας, θα μπορείτε να εμφανίζετε την επιχείρηση σας ώς ένα Wi-Fi Hot Spot σε όλους τους χρήστες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και έτσι να τους δώσετε ακόμη ένα κίνητρο να επισκεφτούν το κατάστημά σας.

Για να προσθέσετε την επιχείρηση σας, θα πρέπει να έχετε ένα router το οποίο υποστηρίζει τη λειτουργία Facebook Wi-Fi.

Λίστα Συμβατών Router για Facebook Wi-Fi

Εφόσον το router σας είναι συμβατό, στη συνέχεια θα πρέπει να συνδέσετε την Facebook Page σας μέσω του Facebook Wi-Fi. Δείτε περισσότερες πληροφορίες, στην σχετική σελίδα του Facebook Wi-Fi.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ