espa_logo

Η Nike θα πουλάει απευθείας τα παπούτσια της μέσω Instagram

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας Nike sneakers, απευθείας από την ίδια μέσα από το eshop της, το Amazon και την Mobile εφαρμογή της, αλλά σύμφωνα με τα πλάνα της εταιρείας, το ίδιο θα μπορούμε σύντομα να κάνουμε και μέσα από το Instagram!

Δεν έχουν δοθεί προς το παρόν στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θα το εφαρμόσει, αλλά η εταιρεία δήλωσε πως θέλει να είναι μέσα στα πρώτα κορυφαία brands, τα οποία θα διαθέσουν τα προϊόντα της προς απευθείας πώληση από την ίδια, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Κατά καιρούς, έχουμε δει διάφορες εταιρείες να πειραματίζονται στο συγκεκριμένο τομέα στο Instagram μέσω των "shoppable tags", τα οποία σε οδηγούν στην σελίδα πώλησης για την ολοκλήρωση της αγοράς, αλλά καμία εταιρεία δεν έχει προσφέρει απευθείας πώληση μέσω του Instagram έως σήμερα.

Το Instagram από τη μεριά του, αναζητά εδώ και καιρό την κατάλληλη μέθοδο για να δώσει τη δυνατότητα στις διάφορες εταιρείες, να πωλούν τα προϊόντα τους απευθείας μέσω της πλατφόρμας, χωρίς ωστόσο να θέλει να την μετατρέψει σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγοραπωλησιών.

Αν η Nike καταφέρει να το εφαρμόσει με κάποιο τρόπο, τότε σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα brands, ανάμεσα στα οποία ίσως να μπορεί να είναι και το δικό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ