espa_logo

LinkedIn: 5 Νέες & Σημαντικές Προσθήκες

Το LinkedIn, στην προσπάθεια του να διατηρήσει τη θέση του ανάμεσα στα ισχυρά κοινωνικά δίκτυα, το τελευταίο διάστημα προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες, που το φέρνουν όλο και πιο κοντά στα υπόλοιπα δίκτυα.

Κάποιες από τις νέες προσθήκες είναι διαθέσιμες ήδη στους περισσότερους χρήστες, ενώ κάποιες άλλες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο προσεχές διάστημα.

Ανάρτηση πολλών φωτογραφιών σε ένα post

Η πρώτη προσθήκη έχει να κάνει με την δυνατότητα ανάρτησης περισσότερων από μια φωτογραφιών σε ένα post. Είναι μια λειτουργία που την περιμέναμε αρκετό καιρό και πλέον είναι διαθέσιμη!

Linkedin-polles-fwtografies-ana-post

Καταγραφή βίντεο απευθείας μέσα από την πλατφόρμα

Η δεύτερη προσθήκη αφορά την δυνατότητα καταγραφής βίντεο απευθείας μέσα από την εφαρμογή του LinkedIn και στην συνέχεια ανάρτησης του.

linkedin-katagrafi-video-mesa

Διαμοιρασμός περιεχομένου εκτός πλατφόρμας

Μια ακόμα χρήσιμη λειτουργία η οποία απουσίαζε, ήταν η δυνατότητα προβολής σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ενός άρθρου που είχε αναρτηθεί στο LinkedIn Pulse. Θα έπρεπε ο χρήστης του «τρίτου» κοινωνικού δικτύου να ακολουθήσει τον σύνδεσμο, να συνδεθεί με τον LinkedIn λογαριασμό του και στη συνέχεια να διαβάσει το άρθρο. Αυτό παύει να ισχύει πλέον και τα άρθρα θα είναι διαθέσιμα για προβολή ακόμα και σε χρήστες που δεν έχουν συνδεθεί με τον LinkedIn λογαριασμό τους.

Δυνατότητα επεξεργασίας άρθρων από τρίτους, προτού αναρτηθούν

Προτού αναρτήσετε ένα άρθρο στο LinkedIn, θα έχετε τη δυνατότητα να το αποθηκεύσετε ως «πρόχειρο» και να δώσετε πρόσβαση και σε τρίτους να το επεξεργαστούν. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία, εάν η ανάρτηση χρειάζεται την συνδρομή περισσότερων του ένος χρήστη στο κομμάτι της επεξεργασίας, προτού αναρτηθεί.

Απενεργοποίηση Σχολιασμού

Τέλος, πλέον θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε την δυνατότητα σχολιασμού κάτω από τις αναρτήσεις σας, εάν θέλετε να αποφύγετε το ανεπιθύμητο spamming ή hijacking.

apenergopoiisi-sxoliasmou-post-linkedin

Πηγή: socialmediatoday.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ