espa_logo

Έρχεται δυνατότητα ανάρτησης πολλών φωτο με ένα post στο Instagram

Αν σας έχει τύχει να μην μπορείτε να επιλέξετε ποια φωτογραφία θα ήταν καλύτερο να ανεβάσετε στο Instagram ή να θέλετε να ανεβάσετε μια συλλογή φωτογραφιών από ένα ταξίδι χωρίς να γεμίσετε το προφίλ σας από συνεχόμενα post, τότε η νέα δυνατότητα που φέρνει η εταιρεία σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη!

Πιθανώς θα έχετε προσέξει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο feed σας και στις οποίες μπορείτε να κάνετε swipe και να δείτε διαφορετικές συνεχόμενες φωτογραφίες. Αυτή λοιπόν τη λειτουργία φαίνεται πως εξετάζει σε δοκιμαστικό επίπεδο η εταιρεία, με σκοπό να τη κάνει σύντομα διαθέσιμη και στους απλούς χρήστες.

instagram-multiple-photos

Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να επιλέξετε έως και 10 φωτογραφίες για τη δημιουργία ενός post, όπως και να εφαρμόσετε ξεχωριστό φίλτρο και ξεχωριστή επεξεργασία για κάθε μια από αυτές.

Μερικές πιθανές χρήσεις της νέας λειτουργίας;

  • Ανάρτηση πολλαπλών φωτογραφιών από μια συγκεκριμένη εκδήλωση
  • Χρήση πολλαπλών φωτογραφιών για να πείτε μια ιστορία στους followers σας
  • Ανάρτηση πολλαπλών φωτογραφιών από μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων σας, ή πολλαπλές φωτογραφίες από ένα προϊόν
  • Παρακίνηση των followers σας να κάνουν like σε αυτήν που τους αρέσει περισσότερο.

Σίγουρα οι χρήσεις της νέας λειτουργίας θα είναι πολύ περισσότερες και ανυπομονούμε να την εφαρμόσουμε στα account των πελατών μας!


 

Στην Darkpony ακούμε τις μοναδικές ανάγκες του Brand σας και προτείνουμε λύσεις σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς και με βάση τους στόχους σας!

 

Επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ