espa_logo

Πως Κάνουμε Αυτόματα Page Like Invite Όσους Έκαναν Like Στα Post

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξήσετε τα Page Likes σας και μάλιστα χωρίς επιπλέον κόστος, είναι να κάνετε Invite (πρόσκληση) τους χρήστες που έχουν κάνει Like στα post σας. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις περιπτώσεις που έχετε τρέξει διαφημίσεις με άλλο στόχο (π.χ. Page Post Engagement, Reach, Traffic, Conversions κτλ.), αλλά θέλετε παράλληλα να «τσιμπήσετε» και Page Likes χωρίς να πληρώσετε κάτι επιπλέον.

1. Εγκατάσταση του κατάλληλου Chrome Extension

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε στον Chrome την επέκταση με όνομα Invite post likers to like page in Facebooκ. Την στιγμή που γράφετε αυτό το άρθρο, η επέκταση είναι εντελώς δωρεάν, αλλά προσφέρει κάποιες επιπλέον δυνατότητες σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε την PRO έκδοση.

facebook-invite-post-likers-to-like-page-chrome-extension

Μόλις την εγκαταστήσετε, θα σας εμφανίσει δεξιά πάνω στον Google Chrome το σχετικό εικονίδιο:  invite-facebook-likes-chrome-extensions-button-icon

2. Άνοιγμα του Post, στο οποίο θέλετε να κάνετε πρόσκληση για Page Like

Α. Πηγαίνετε στην διαχείριση της Facebook Page σας και στην συνέχεια επιλέγετε το Post που σας ενδιαφέρει. Αν χρησιμοποιείτε τον Business Manager, τότε θα βρείτε όλα τα Post σας (οργανικά + διαφημίσεις), πηγαίνοντας κατά σειρά: Create & Manage --> Page Posts

Β. Αφού ανοίξετε το post που σας ενδιαφέρει, κάνετε κλικ στο σημείο που δείχνουμε στην φωτογραφία κάτω, ώστε να σας εμφανίσει όλους τους χρήστες που έχουν αλληλεπιδράσει με αυτό.

auto-invite-facebook-likes-1

3. Ενεργοποιώντας το Αυτόματο Invite

auto-invite-facebook-likes-2

Α. Αφού σας εμφανίσει το παραπάνω παράθυρο, στη συνέχεια πηγαίνετε δεξιά πάνω στην μπάρα επεκτάσεων του Google Chrome και κάνετε click στο εικονίδιο της επέκτασης που εγκαταστήσαμε νωρίτερα.

invite-facebook-likes-chrome-extensions-button-icon-2

Β. Μόλις κάνετε Click, θα σας εμφανίσει το παρακάτω και θα αρχίσει να κάνει αυτόματα πρόσκληση έναν-έναν όλους τους χρήστες της λίστας που δεν έχουν κάνει Like στην Page σας.

post-likers-invite-to-page-like-auto


Σημειώνουμε, πως το όριο είναι 490 προσκλήσεις τη φορά και καθορίζεται από το ίδιο το Facebook. Δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη επέκταση.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα σας εμφανίσει τον ακριβή αριθμό χρηστών στους οποίους στάλθηκε πρόσκληση για να κάνουν Like την Page σας :)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ