espa_logo

Πώς να ανεβάζετε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή σας

Το Instagram συνεχίζει να γιγαντώνεται, αφού πρόσφατα ξεπέρασε το φράγμα των 700 εκατομμυρίων χρηστών, ωστόσο δεν σταματά να προσφέρει συνεχώς νέες λειτουργίες στους χρήστες του.

Η τελευταία προσθήκη της πλατφόρμας, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάζει τις φωτογραφίες του δίχως την χρήση της mobile εφαρμογής!

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να πάτε στην σελίδα instagram.com από τον browser της φορητής συσκευής σας όπου και θα σας εμφανίζεται πλέον το σχετικό εικονίδιο. Πατώντας το, σας δίνεται η δυνατότητα είτε να κάνετε λήψη νέας φωτογραφίας με την κάμερα της συσκευής σας, είτε να επιλέξετε μια παλαιότερη λήψη από το άλμπουμ φωτογραφιών.

Πως να ανεβάζετε φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή 1

Αν δοκιμάσετε τώρα να κάνετε το ίδιο από τον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας, θα προσέξετε πως το συγκεκριμένο εικονίδιο δεν εμφανίζεται. Μην ανησυχείτε όμως, η λύση είναι εξαιρετικά απλή.

Επισκεφτείτε την σελίδα instagram.com από τον Google Chrome στον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας. Στην συνέχεια, αφού βεβαιωθείτε πως έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας, πιέστε το πλήκτρο "F12" στο πληκτρολόγιο σας. Θα σας εμφανίσει την παρακάτω εικόνα:

Instagram-Before-F12

Στο παράθυρο που θα σας εμφανίσει, θα δείτε στην πάνω-αριστερή γωνία του, το εικονίδιο εναλλαγής προβολής Desktop/Mobile.

MOBILE DESKTOP TOGGLE CHROME

Κάνοντας κλικ επάνω στην επιλογή, θα σας εμφανίσει στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας την επιλογή για ανάρτηση φωτογραφίας.

after f12

Για να βγείτε από το "Mobile View", κάντε ξανά κλικ στην ίδια επιλογή ή απλά κλείστε την συγκεκριμένη καρτέλα.

 

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα σημαντικά νέα γύρω από τα Digital & Social Media; Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ