espa_logo

Οι σημαντικότερες συμβουλές για σωστό Content Marketing, μαζί με τα αντίστοιχα στατιστικά τους

Οι συμβουλές με την μεγαλύτερη βαρύτητα είναι συνήθως εκείνες που επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα. Καλώς ή κακώς τα δεδομένα και η ανάλυσή τους βγάζει προς τα έξω την πραγματικότητα και μέχρι στιγμής ένα ελάχιστο ποσοστό (περίπου 20%) από B2B content marketing έχει μετρημένο θετικό ROI.

 

Όλη η διαδικασία του Content Marketing στηρίζεται στη

  • Βάση προγράμματος
  • Συνεχή
  • Ποιοτική
  • Χρηστική

παροχή περιεχομένου στους χρήστες μας ώστε να καταλήξουμε στον ανάλογο marketing στόχο που θέσαμε στην ψηφιακή στρατηγική μας.

 

Το συνηθέστερο πρόβλημα που προκύπτει είναι πως υπάρχει τεράστια παροχή περιεχομένου από πολλά κανάλια και εταιρείες, άρα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε το δικό μας περιεχόμενο να ξεχωρίσει από το γύρω θόρυβο και να φτάσει στους σωστούς χρήστες.

 

Content marketing statistics

 

Από την πολύ πετυχημένη εταιρεία Digital Vidya δημοσιεύτηκε πρόσφατα infographic με όλα τα απαραίτητα στοχεία και τακτικές για πετυχημένο content marketing, ειδικότερα σε επίπεδο B2B:

 

Content marketing statistics

 

Αξίζει επίσης να κοιτάξετε και ένα πλήθος από άλλους οδηγούς που έχουν δημοσιευτεί στο πολύ προσεγμένο site της Digital Vidya. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται δύσκολη η ενσωμάτωση όλων των παραπάνω στο content strategy του brand σας, αποτελούν όμως ένα άριστο σημείο εκκίνησης των προσπαθειών σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ