espa_logo

Τα Pinterest Search Ads Διαθέσιμα Πλέον Σε Όλα Τα Brands

Τον περασμένο Ιανουάριο, το Pinterest ανακοίνωσε την νέα του διαφημιστική επιλογή "Search Ads", η οποία θα ήταν διαθέσιμη εξ' αρχής μόνο για επιλεγμένους συνεργάτες.

Τα Search Ads του Pinterest, προσφέρουν την δυνατότητα σε ένα brand να εμφανίζει διαφημίσεις των προϊόντων του σε επιλεγμένες λέξεις και φράσεις κλειδιά. Αν για παράδειγμα πουλάτε παιδικά ρούχα, μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε σχετικές λέξεις και φράσεις κλειδιά, όπως «kids clothing», «clothing for kids», «children clothing» κτλ. Με αυτόν τον τρόπο, περιορίζετε την εμφάνιση των διαφημίσεων σας μόνο σε χρήστες που αναζητούν προϊόντα της κατηγορίας σας, αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες για περισσότερες πωλήσεις (αυξημένο conversion rate).

Τα Search Ads του Pinterest φέρουν πάρα πολλές ομοιότητες με τα Search Ads της Google, αφού προσφέρουν τις λειτουργίες Broad Match, Phrase Match και Exact Match, με τις οποίες μπορούμε να ορίζουμε το πόσο στοχευμένα θέλουμε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις μας, ανάλογα με τις λέξεις και φράσεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες για τις αναζητήσεις τους. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα προσθήκης και Negative Keywords, ώστε να εξασφαλίζουμε πως οι διαφημίσεις μας δεν θα εμφανίζονται σε λέξεις και φράσεις κλειδιά που δεν μας ενδιαφέρουν.

Ακόμα, για όσα brands δεν είναι εξοικειωμένα με τις διαφημιστικές δυνατότητες που προσφέρει το Pinterest, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα σύστημα αυτόματης στόχευσης, το οποίο αναλαμβάνει να εντοπίσει μόνο του τις λέξεις και φράσεις κλειδιά που ταιριάζουν με τα προϊόντα.

Πηγή: Pinterest Business

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ