espa_logo

Το LinkedIn εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό, τα “Kudos”.

Με την εισαγωγή του νέου αυτού χαρακτηριστικού, γίνεται εύκολο να δείξεις στους συναδέλφους σου το θαυμασμό σου για τη δουλειά τους και να τους συγχαρείς.

Η αμοιβαία εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ συναδέλφων, οδηγεί στην αύξηση της παραγωγικότητας και της δημιουργικότητας στον εργασιακό χώρο.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως ανακαλύφθηκε από το LinkedIn ,ότι το 70% των εργαζομένων που λαμβάνουν επαίνους από συναδέλφους είναι ευχαριστημένο με τη δουλειά του.

Με το νέο αυτό χαρακτηριστικό, το LinkedIn διευκολύνει αυτή τη διαδικασία για όσους επιθυμούν να συγχαρούν τους συναδέλφους τους. Το LinkedIn Kudos είναι το μέσο για να επαινέσεις τους συναδέλφους σου ή να γιορτάσεις κάποια τους επιτυχία.

Η διαδικασία είναι η εξής: Ανοίγεις την εφαρμογή του LinkedIn από το κινητό σου, και επιλέγεις να κάνεις μια δημοσίευση από την αρχική σελίδα. Έπειτα, επιλέγεις το εικονίδιο “kudos” και στη συνέχεια ορίζεις τους ανθρώπους, που θέλεις να δώσεις συγχαρητήρια.

Οι κατηγορίες, τις οποίες μπορείς να επιλέξεις για να επαινέσεις τους συναδέλφους σου ποικίλλουν: “Team Player,” “Amazing Mentor,” or “Inspirational Leader.” Με τη δημοσίευση, αυτόματα θα σταλεί ειδοποίηση στους συναδέλφους που επέλεξες, καθώς θα εμφανιστεί και στη αρχική τους σελίδα.

Η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στην  iOS εφαρμογή του LinkedIn και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα Android και στην επιφάνεια εργασίας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ