espa_logo

Το LinkedIn εμπλουτίζει την διαφημιστική του πλατφόρμα με νέα εργαλεία

Αν και το LinkedIn αποτελεί το κατ' εξοχήν κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες, εντούτοις η διαφημιστική του πλατφόρμα δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κερδίσει τους επαγγελματίες της διαφήμισης και του marketing.

Στην προσπάθεια του να το αλλάξει αυτό, προχώρησε πριν λίγο καιρό στην συνολική βελτίωση της πλατφόρμας, προσφέροντας νέα εργαλεία για τους επαγγελματίες του B2B χώρου. Συγκεκριμένα, τρείς νέες επιλογές στόχευσης έχουν προστεθεί, οι οποίες υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα:

Επαναστόχευση (Retargeting)

Ή αλλιώς, remarketing. Η επιλογή αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα, να εμφανίζετε τις διαφημίσεις σας αποκλειστικά στους χρήστες εκείνους, οι οποίοι επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα σας. Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που προσφέρει η διαφημιστική πλατφόρμα του Facebook και τώρα πλέον μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες στο LinkedIn.

Στόχευση Εταιρειών (Account Targeting)

Αν θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε συγκεκριμένες εταιρείες και οργανισμούς, τότε αυτή η επιλογή θα σας λύσει τα χέρια!

Δημιουργώντας ένα αρχείο CSV, το οποίο θα περιλαμβάνει μια λίστα με όλες τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να εμφανίσετε τις διαφημίσεις σας σε αυτούς που πραγματικά θέλετε να τις δούν.

Στόχευση Επαφών (Contact Targeting)

Έχετε ένα αρχείο με διευθύνσεις email από παλαιότερους ή πιθανούς πελάτες; Εξαιρετικά! Μπορείτε πολύ απλά να το "ανεβάσετε" στη νέα σας διαφημιστική καμπάνια και το LinkedIn θα φροντίσει να εμφανίσει τις διαφημίσεις σας αποκλειστικά και μόνο σε εκείνους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ