espa_logo

Το YouTube θα επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στην παραγωγή περιεχομένου

Μετά τον πρόσφατο επανασχεδιασμό της σελίδας του, το YouTube μας επιφυλλάσει ακόμη σημαντικότερα νέα!

Σύμφωνα με αναφορές σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, η δημοφιλής πλατφόρμα που μετρά πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες, ετοιμάζεται να επενδύσει τεράστια ποσά στην παραγωγή δικού του περιεχομένου και νέων εκπομπών.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ανακοινώθηκε σε μεγάλη εκδήλωση, πως διάσημοι celebrities και δημοφιλείς YouTubers έχουν συνάψει συμφωνία με την εταιρεία για παραγωγή αποκλειστικού περιεχομένου video. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, το YouTube σκοπεύει να επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, για την δημιουργία πάνω από 40 νέων εκπομπών, οι οποίες θα προβάλλονται αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της.

Στα μεγάλα ονόματα που φαίνεται να έχουν συμφωνήσει, συγκαταλέγονται οι Demi Lovato, Katy Perry, ο Kevin Hart, αλλά και η επιτυχημένη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres.

Η εταιρεία φαίνεται πως δεν βλέπει με καλό μάτι την ραγδαία ανάπτυξη των ανταγωνιστικών υπηρεσιών Hulu και Netflix και θέλει με το νέο της επενδυτικό πλάνο, να εξασφαλίσει το δικό της μερίδιο στην αγορά του online video streaming.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα σημαντικά νέα γύρω από τα Digital & Social Media; Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ